A nyitott szemmel járó hallgatónak korántsem idegen a ZeroZero név, hiszen Redeyes és Calculon mellett egy igazi footworkbombát robbantottak a Vandal második Grand Royal válogatásán, Riya hangja alá Nymfóval tettek méltó alapot a CIA címkéjén, ellentmondást nem tűrő single-jük volt a ProgRAM-nál, idén januárban pedig a Shogun Audio kistestvérénél debütáltak.

A napokban kijött Syndrome EP méltán öregbíti a 2009-ben alapított Broken Audio kiadó hírnevét. A lemez formátumban mindössze huszonöt példányban elérhető kiadvány kétzenés lesz, míg a digitális megjelenés négy számmal gyarapítja a diszkográfiát. Harsányságtól mentes energiabomba, amely visszahozza az életbe az összes olyan egykori dnb-rajongót, aki a túltolt mérnöki attitűd vagy extra hangerő miatt fordult el a stílustól. Remekül ötvözi a modern tech-hangzást a klasszikus dnb-esszenciával, egyszerre “szerves” és gépies, és van benne egy jó adag elveszett funk, ami kifejezetten jó tesz a léleknek.

A ZeroZero január közepén kiválóan debütált a SGN:LTD-n: a Four Walls egy kétezres évek eleji hangulatú (mások szerint pedig Break stílusára emlékeztető), hölgyvokálos, vastag basszusú téma. Ehhez csatlakozik február 16-án a technikás és erőtől duzzadó Dangerous, amelynek hallatán senkinek nem lehet kétsége afelől, hogy a párosról nem keveset fogunk még hallani a jövőben.