Emberünk, akit hétköznaponként Kuba Cichockinak hívnak, az édesapján keresztül csöppent bele az elektronikus zenébe. Nehéz is lett volna kimaradnia belőle, hiszen a fater a Kraftwerk, Vangelis és a Tangerine Dream számait hallgatta. Silence Groove nem dnb-vel kezdett, hiszen első megjelenése a trance stílusában született 2010-ben. és amúgy egész sikeres lett, hiszen a szcéna nagyjai is játszották a sigle zenéit.

2011-ben az Electrosoul System, az Artificial Intelligence és a Future Engineers hatására tette meg első lépéseit a producerré válás felé. Első vinilmegjelenése Skeletone-nal és HumaNature-rel közösen 2013-ban jött ki a Fokuzon.

Ha csak a producer kiadványait gondozó címkék sorrendjét nézzük, látható a fejlődés. Emberünk a soulful zenében utazó zenészek sokaságának ugródeszkát jelentő Soul Deep kiadónál indult, majd 2012-ben a Bassdrive internetes rádió labeljénél tűnt fel, nem kevésszer kapott lehetőséget a Fokuzon, olvashattuk a nevét a Think Deep diszkográfiájában vagy a Santorinnál. Kifejezetten jó visszhangja volt a Soul Tradernél megjelent Cheeky Growler EP-jének 2016-ban, nem kevésszer szerepelt a Celsiusnál. Tavaly a Soulvent remixalbumára Pola & Bryson egyik zenéjét dolgozta át, kétszer is lehetőséget kapott az Artificial Intelligence vezette Integralnál, legutóbbi nagy dobása pedig egy single volt Phil Tangent kiadójánál, a Lunarnál.

Most egy szólóval tér vissza a Soulvent csapatához, és újfent nem okoz csalódást. Az Origins címe harmonizál a régivágású dobalappal, amin a drop után a hömpölygő basszus és a vokál jár örömtáncot a szintikkel. A másik oldalon fekvő Recondite egy lassan építkező darab, fokozatosan fel-, majd lekúszó témával, vonósokkal, hegedűvel, férfivokállal, a drop után némileg kiegyenesítve az addig elég sejtelmes hangulatot. Tánctéren csókolózáshoz kifejezetten ajánlott!