Az amerikai központú Bassdrive e-rádió hallgatói minden héten hallhatják LQD drum and bass-szettjeit: a magyar idő szerint péntek este 8-kor kezdődő show újdonságokkal és örökzöldekkel operál. Az elmúlt két évben L.A.S. is elég gyakran megfordult a Gainlab Studios falai közül sugárzó show-ban, és szerencsére a b2b szettek elég jól működnek.

A gyakori találkozások “szerelemgyereke” a 30Hz is, amelyen a szöveges tartalmak (és a fejlesztés alatt álló vagy tervezett interaktív kontentek) mellett három podcastban is hallattuk hangunkat.

Nem kapálózunk a fellépésekért – nem is férne össze a filozófiánkkal –, de azért a jónak mi sem vagyunk elrontói, szóval úgy gondoltuk, hogy egy buli erejéig összeállunk a budapesti dnb-élet egyik friss, igényességre ellentmondást nem tűrően törekvő csapatával, a Dub Flyersszel. Tőlük az eddig főleg MC-ként megismert Pein és IXION áll a pultba, mi pedig egy háromórás közös szettet pörgetünk.

A helyszín az underground zene föld alatti Mekkája az Akácfa utcában, vagyis a FRAME, a belépés pedig, mint majdnem mindig, most is ingyenes!

ESEMÉNY